top of page

Prodej bytu v Praze 6 - Dejvice

Hledáte svůj vysněný byt? Tady je příležitost, kterou nesmíte promarnit! Nabízíme prodej bytu v Praze 6


🌟 Představujeme vám váš budoucí domov: Byt k kompletní rekonstrukci v srdci Dejvic, Praha 6. Tento byt 2+1 o rozloze 50,5 m² je doslova plátnem pro vaše bytové sny!


💚 Zákoutí míru a pohody: Umístěný ve vnitrobloku s nádhernou zelení, nabízí idylický výhled na Babu a Bohnice. Nachází se v posledním patře čtyřpatrového domu, doplněný o útulný výtah a sousedí pouze s jednou další bytovou jednotkou.


🛠️ Prostor pro vaši kreativitu: Využijte šanci vytvořit si moderní bydlení na míru vašim představám. Byt má dvě obytné místnosti, kuchyň, samostatné WC, koupelnu a další úložný prostor.


🔧 Možnosti přestavby: Uvažujte o propojení WC s koupelnou pro optimalizaci prostoru a vytvoření plynulého designu. Inspirujte se virtuálními fotografiemi a půdorysem, které vám pomohou vizualizovat potenciál tohoto místa.


🌐 Dejvice - místo, kde se chce bydlet: Prestižní lokalita, která kombinuje klidný život uprostřed zeleně s vynikající dostupností centra města a MHD. Navíc s rychlým kabelovým internetem (1000/60 Mbps) pro všechny vaše online potřeby.


✨ Buďte tvůrcem svého bydlení! Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají byt k osobnímu dotvoření a chtějí si užívat život v jedné z nejžádanějších čtvrtí Prahy. Pro více informací neváhejte kontaktovat našeho makléře a začněte psát novou kapitolu svého života!


Byt k prodeji Praha 6 - Dejvice
Byt k prodeji Praha 6

Detailní popis nemovitosti:
  • Rozloha: 54 m², ideální pro jednotlivce, páry nebo malé rodiny.

  • Umístění: Byt se nachází v posledním patře čtyřpatrového domu s výtahem do 4. patra, což zajišťuje klid a soukromí.

  • Dispozice:

  • Obývací pokoj: Prostorný s dostatečným světlem.

  • Ložnice: Komfortní velikost, vhodná pro dvojlůžko a další nábytek.

  • Kuchyně: Samostatná s potenciálem pro modernizaci.

  • Koupelna a WC: Oddělené, s možností propojení pro větší pohodlí a efektivní využití prostoru.

  • Další prostory: Prostor pro šatnu nebo spíž, přidává užitnou hodnotu.

  • Sklep: Součástí bytu je sklep o velikosti 4 m².

  • Půdní prostory: Společné prostory pro sušení prádla a další účely.

  • Stav: Byt je určen ke kompletní rekonstrukci, což dává novému majiteli volnou ruku v personalizaci interiéru.

  • Výhled: Krásný výhled na okolní zeleň, nabízí klidné a příjemné prostředí.


Lokalita

Praha 6 - Dejvice je jednou z nejžádanějších a prestižních čtvrtí v Praze. Tato oblast nabízí mnoho atraktivních vlastností:


Historie a Kultura: Dejvice jsou známé svým historickým a kulturním bohatstvím. Oblast je domovem mnoha významných architektonických skvostů a historických památek.


Zelené Prostředí: Dejvice jsou známy svou zelení a parky, jako je například Stromovka a Ladronka, které jsou ideální pro relaxaci, sportovní aktivity a procházky.


Dopravní Dostupnost: Oblast má vynikající dopravní spojení s centrem Prahy, včetně metra, tramvají a autobusů. Toto činí Dejvice velmi přístupnými jak pro místní obyvatele, tak pro návštěvníky.


Vzdělávací Instituce: V Dejvicích se nachází několik významných vzdělávacích institucí, včetně Českého vysokého učení technického (ČVUT) a dalších vysokých škol, což přispívá k dynamickému a intelektuálnímu prostředí oblasti.


Obchody a Služby: V oblasti je dostatek obchodů, kaváren, restaurací a dalších služeb, které zajišťují pohodlí a kvalitu života pro její obyvatele.


Bezpečnost a Klid: Dejvice jsou známy svým bezpečným a klidným prostředím, což je ideální pro rodiny i jednotlivce hledající klidné bydlení blízko centra města.





Fotografie
  • Virtuální fotografie a půdorys pro představu potenciálních úprav.




Důvody proč koupit tuto nemovitost v Praze 6 - Dejvicích:
  1. Vysoký potenciál pro rekonstrukci: Jedinečná příležitost upravit byt dle vlastních představ a potřeb. Ideální pro ty, kteří chtějí vytvořit svůj vysněný domov.

  2. Prestižní lokalita: Dejvice jsou jednou z nejžádanějších oblastí Prahy, což zajišťuje vysokou hodnotu nemovitosti a výbornou investici do budoucna.

  3. Klidné a zelené prostředí: Byt je umístěn v klidné lokalitě s bohatou zelení, což nabízí příjemné a relaxační bydlení.

  4. Dobrá dopravní dostupnost a občanská vybavenost: Snadný přístup k městské dopravě, obchodům, školám a kulturním zařízením.

  5. Ideální pro individuální životní styl: Vhodné jak pro jednotlivce, tak pro malé rodiny hledající bydlení v jedné z nejlepších částí Prahy.


Pokud máte zájem o tuto nemovitost nebo potřebujete více informací, neváhejte kontaktovat našeho makléře. Jsme zde, abychom vám pomohli s vaším rozhodnutím a poskytli veškeré potřebné informace a podporu během nákupního procesu.



bottom of page