top of page

Byt 2+1 ve Stráži pod Ralskem


Klíčem k úspěšnému prodeji našeho bytu 2+1 ve Stráži pod Ralskem je jeho pečlivá příprava, zejména důkladný úklid. Jak jsme zdůraznili v našem videu, dobrý první dojem je nezbytný, a proto jsme věnovali zvláštní pozornost to mu, aby byl byt čistý, uklizený a vizuálně přitažlivý pro potenciální kupce.




O nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví s celkovou výměrou 62,60 m², který se nachází v klidné jižní části Stráže pod Ralskem. Lokalita je ideální díky blízkosti sportovního stadionu a vodní nádrže Stráž pod Ralskem, vzdálené pouhých 400 metrů.



Byt 2+1 Stráž pod Ralskem
Byt 2+1 Stráž pod Ralskem


Výhody lokality

Lokalita je atraktivní díky kombinaci občanské vybavenosti a parkové zeleně, což zvyšuje komfort bydlení. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží domu s výtahem, což je skvělé pro rodiny s dětmi i pro seniory.


Vybavení a stav bytu

Byt prošel částečnou rekonstrukcí a nabízí umakartové jádro, plastová okna, plovoucí podlahy, linoleum a dlažbu. Součástí bytu je také sklepní kóje. Umístění bytu na dvě světové strany zajišťuje dostatek světla a vzdušnosti, což je obzvláště příjemné v letních měsících.





Prohlídka a financování

Byt je kompletně vyklizen, bez právních vad a zástav a je k dispozici ihned. Pro zájemce máme připravenou 3D virtuální prohlídku, která vám umožní lépe se seznámit s dispozicemi a stavem nemovitosti. Nabízíme také pomoc s financováním.





Závěr

Tento byt představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají klidné bydlení v atraktivní lokalitě. Pro další informace se neváhejte obrátit na našeho makléře.


bottom of page