top of page

Prodej bytu 2+1 76 m²– Mladá Boleslav

🌟 Objevte svůj nový domov v srdci Mladé Boleslavi! Nabízíme k prodeji byt 2+1 o rozloze 76 m², který kombinuje pohodlí a moderní životní styl.




Lokalita

🏙️ Byt se nachází v ulici Palackého, Mladá Boleslav II. Tato oblast nabízí vynikající občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a zdravotnických zařízení. Nachází se blízko historického centra města, což přidává lokalitě na atraktivitě. V okolí jsou také parky a zelené plochy, které jsou ideální pro odpočinek a volnočasové aktivity. Dobrá dopravní dostupnost s možnostmi MHD i rychlý přístup k hlavním dopravním tepnám činí tuto lokalitu výhodnou pro pohodlný život i pro ty, kdo cestují do práce mimo město.


Detailní popis

🏠 Byt je situován ve 3. NP osmipatrového domu s výtahem a bezbariérovým přístupem. Nabízí prostornou chodbu, šatnu, koupelnu s vanou, samostatný pokoj s balkonem, obývací pokoj s balkonem a plně vybavenou kuchyň. Dvě orientace zajišťují příjemné osvětlení. Pokoje jsou prostorné s výhledem na okolí, poskytující klidné a pohodlné bydlení.


Virtuální prohlídka

💻 Prohlédněte si 3D virtuální prohlídku a objevte každý kout bytu z pohodlí domova.



Fotografie a půdorys

📸🗺️ Prohlédněte si galerii fotografií a detailní půdorys bytu.



Video z přípravy bytu k prodeji










Důvody proč koupit tuto nemovitost

 Skvělá lokalita

✅ Dispozične skvěle řešený byt s balkony

✅ Bezbariérový přístup a výtah

✅ Byt bez dluhů, k dispozici ihned


Pokud máte zájem o tuto nemovitost nebo potřebujete více informací, neváhejte kontaktovat našeho makléře. Jsme zde, abychom vám pomohli s vaším rozhodnutím a poskytli veškeré potřebné informace a podporu během nákupního procesu.



bottom of page