top of page

Útulná Chalupa ve Vesničce Polubný - Váš Druhý Domov

Představte si místo, kde se budete cítit jako na návštěvě u babičky, místo plné tepla a pohodlí 🏡. Takovým místem je naše chalupa ve vesničce Polubný, která je částí obce Kořenov v okrese Jablonec nad Nisou. Jen tři kilometry na severozápad od Kořenova leží tento malebný úkryt, který můžete využívat celoročně 🌲🍂.




Chalupa se pyšní svou polohou na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš 🏔️. Je to ideální místo pro milovníky chalupaření ❤️, stejně jako pro ty, kteří hledají stálý domov v náručí přírody. Tento klenot, který si udržel svou autentičnost a nikdy nebyl pronajímán, čeká, aby odhalil své opravdové kouzlo právě vám.


Proč byste měli zvážit právě tuto chalupu? Na pozemku najdete malebný potůček a vlastní vrtanou studnu 💦. Chalupa je částečně podsklepená s přívodem vody a domácí vodárnou, což zaručuje pohodlí a samostatnost.




Co víc? Jste jen kousek od rozhledny Štěpánka a v blízkosti nádherného novorománského kostela sv. Víta, odkud se nabízí úchvatný výhled na Ještěd a Tanvaldský Špičák 🌅. Polubný je také ideálním výchozím bodem pro turistiku a cyklistiku 🚴‍♂️🚶‍♀️, stejně jako pro rodinné výlety do přírody a houbaření 🍄.




Chalupa je v perfektně udržovaném stavu, ihned obyvatelná. Stačí zatopit v kamnech 🔥 a užívat si klidu a pohody. Přístupová cesta je celoročně udržovaná, což znamená, že příjezd je vždy pohodlný a bez starostí 🚗. V okolí najdete sedm lyžařských areálů ⛷️, mateřskou školku, základní školu a výborné restaurace, pokud byste si chtěli dát pauzu od vaření 🍽️.




Pokud vás tento popis zaujal a chcete se dozvědět více, neváhejte si domluvit prohlídku 👀. Těšíme se, že vám ukážeme, co všechno tento úžasný kousek přírody nabízí. Prohlídky lze naplánovat i o víkendu, takže se na vás můžeme těšit kdykoliv vám to bude vyhovovat. Uvidíme se v Polubném! 🌟


Občanská vybavenost

Občanská vybavenost v okolí zahrnuje mateřskou školku 🧸, základní školu 📚, restaurace 🍽️ a několik lyžařských areálů ⛷️. Veterinář 🐾, hospoda 🍻, kino 🎬, smíšené zboží 🛒, dětské hřiště 🌳, cukrárna 🍰, škola 🏫, MHD 🚌, pošta 📬, vlaková zastávka 🚉, bankomat 💳, sportoviště 🏀 a lékárna 💊 jsou však také v dosahu, poskytují vše potřebné pro pohodlný život v této idylické lokalitě.


Detailní popis nemovitosti:
  • Cena: 8 490 000 Kč

  • Celková plocha: 200 m²

  • Pozemek: 1 043 m²

  • Lokalita: Polubný, část obce Kořenov, okres Jablonec nad Nisou

  • Přístup: Celoročně udržovaná příjezdová cesta

  • Vybavenost: Mateřská školka, základní škola, restaurace, lyžařské areály, veterinář, hospoda, kino, smíšené zboží, dětské hřiště, cukrárna, škola, MHD, pošta, vlaková zastávka, bankomat, sportoviště, lékárna​​

  • Prostředí: Na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, ideální pro turistiku a cyklistiku

  • Stav: Udržovaný, ihned obyvatelný

  • Další zařízení: Krb, domácí vodárna, částečné podsklepení

  • Zobrazit další informace o nemovitosti




Virtuální Prohlídka Dostupná!

Pro lepší představu a prozkoumání této úchvatné nemovitosti ve vlastním tempu, neváhejte využít naši virtuální prohlídku Matterport. Klikněte na odkaz a procházejte jednotlivými místnostmi, jako byste byli přímo na místě. Objavte každý kout této nádherné chalupy a zažijte její atmosféru z pohodlí vašeho domova.



Půdorys chalupy



Důvody proč koupit tuto nemovitost v Praze 6 - Dejvicích:
  1. Vysoký potenciál pro rekonstrukci: Jedinečná příležitost upravit byt dle vlastních představ a potřeb. Ideální pro ty, kteří chtějí vytvořit svůj vysněný domov.

  2. Prestižní lokalita: Dejvice jsou jednou z nejžádanějších oblastí Prahy, což zajišťuje vysokou hodnotu nemovitosti a výbornou investici do budoucna.

  3. Klidné a zelené prostředí: Byt je umístěn v klidné lokalitě s bohatou zelení, což nabízí příjemné a relaxační bydlení.

  4. Dobrá dopravní dostupnost a občanská vybavenost: Snadný přístup k městské dopravě, obchodům, školám a kulturním zařízením.

  5. Ideální pro individuální životní styl: Vhodné jak pro jednotlivce, tak pro malé rodiny hledající bydlení v jedné z nejlepších částí Prahy.


Pokud máte zájem o tuto nemovitost nebo potřebujete více informací, neváhejtemě kontaktovat. Jsem zde, abychom vám pomohla s vaším rozhodnutím a poskytla veškeré potřebné informace a podporu během nákupního procesu.






bottom of page