top of page

🏡 Váš nový domov v Libiši 🌳

Objevte kouzlo bydlení v Libiši, kde se snoubí pohodlí moderního domova s přírodou. Tento rodinný dům 6+1, s útulnými 170 m² na pozemku 278 m², je ideálním místem pro váš nový životní příběh.




Lokalita

Libiš, ležící v idylickém prostředí na břehu Labe, je obec, která nabízí výjimečný soulad mezi klidným venkovským životem a snadným přístupem k metropoli. Vzdálená jen několik minut jízdy od Prahy, tato lokalita je ideální pro ty, kdo chtějí uniknout městskému shonu, ale zůstat v dosahu městského života. Libiš nabízí bohatou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů a restaurací, a zároveň si zachovává poklidnou atmosféru malé obce. Přírodní krásy okolí a blízkost řeky Labe poskytují ideální prostředí pro rodinné výlety a aktivní odpočinek.


Detailní popis nemovitosti 🏠

Tento prostorný dům v Libiši, s celkovou podlahovou plochou 170 m², nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pro ty, kteří chtějí prostor pro práci a relaxaci. Každý z pokojů je navržen s důrazem na pohodlí a funkčnost. Obývací pokoj a jídelna s velkými okny zajišťují příjemný výhled a dostatek světla. Kuchyň, moderně a plně vybavená, se rozkládá na pohodlné ploše. V domě je také praktický sklep a další úložné prostory. Celková rozloha pozemku je 278 m², což poskytuje dostatek místa pro zahradu a venkovní aktivity.


Virtuální prohlídka

💻 Prohlédněte si 3D virtuální prohlídku a objevte každý kout domu z pohodlí domova.



Fotografie

📸🗺️ Prohlédněte si galerii fotografií






Důvody proč koupit tuto nemovitost

Výběr tohoto domu znamená zainvestovat do kvalitního bydlení s nízkými provozními náklady. Jeho poloha a vybavení z něj dělají ideální místo pro rodiny, které hledají klid a pohodlí, a zároveň chtějí mít snadný přístup do Prahy.

V Libiši najdete vše, co potřebujete pro šťastný a plnohodnotný život. 🌼 Učiňte tento dům svým novým domovem a začněte psát svůj příběh.


Pokud máte zájem o tuto nemovitost nebo potřebujete více informací, neváhejte kontaktovat našeho makléře. Jsme zde, abychom vám pomohli s vaším rozhodnutím a poskytli veškeré potřebné informace a podporu během nákupního procesu.



bottom of page